Tagged: ,

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Ilość postów
    mroczna88
    Keymaster

Dawajcie, co Wam wpadnie do głowy 🙂 Od czcionek po jakieś dziwne błędy! Nawet najdziwniejsze pomysły będą wzięte pod uwagę 😉

Anni
    Keymaster

Będzie pewnie dużo dziwnych błędów… 😉

mroczna88
    Keymaster

Ćśśś, bo wywołasz buga z lasu xD

Anni
    Keymaster

Widzę, że do poprawki jest:

Czat – po zalogowaniu widać pierwszą rozmowę, a nie ostatnią – trzeba zjechać na dół

Ja bym marzyła też o kilku ikonkach do dyzpozycji. I spytam Anthony’ego, czy może dorzucić datę i godzinę przy wiadomości – żeby było wiadomo, czy „ta ostatnia linijka” była pisana 5 minut czy 5 godzin temu.

Forum – kolorystyka, ogólnie musi być ten sam layout co na pozostałych podstronach

Ktoś, coś…?

mroczna88
    Keymaster

Póki pamiętam:

1. możliwość przejścia do czyjegoś profilu z czatu, lub jakiś inny sposób (próbowałam zajrzeć na profile osób z czatu, ale bez wchodzenia w panel admina nie mam takiej możliwości)
    2. zmniejszenie czcionki na wersji mobilnej
    3. zrobienie coś z czatem na fikach w wersji mobilnej, bo próbowałam czytać cokolwiek, ale szlag mnie trafiał jaśnisty xD
    kasiaeliza-elzorro
    Participant

Po otworzeniu strony z fanfikami, żeby pod blokiem wyszukiwarki pojawiała się lista wszystkich dostępnych fików (coś jak na ff). To pomoże w pozycjonowaniu strony. Wtedy można je też sortować automatycznie po ostatnio zaktualizowanej opowieści i będzie od razu widać czy jest coś nowego.

Anni
    Keymaster

Panno Zorro 😉  Dzięki za porady,

Podrzuciłyśmy pomysły naszemu skrzatowi i poradził skupić się na pozycjonowaniu strony. Właśnie instaluje jakieś bajery do SEO.

Może kiedyś zrobimy jakąś podstronę ze wszystkimi fickami i opcją sortowania – w tej chwili to nie wchodzi niestety w grę.

Jeśli ktoś chce zobaczyć wszystkie ficki opublikowane na stronie, może po prostu uruchomić wyszukiwarkę bez żadnych kryteriów i opowiadania pokażą się w kolejności opublikowania pierwszego rozdziału. Wiem, że to takie „work around” czyli obejście, ale póki co, musi nam wystarczyć.

• This reply was modified 2 years, 9 months ago by Anni.
    kasiaeliza-elzorro
    Participant

Jakieś bajery od SEO 🙂 Pewnie Yoast albo WP-all-SEO 🙂 Jak będziecie chciały pomocy w tym zakresie, to piszcie na PW.

Anni
    Keymaster

Bardzo dziękujemy i z pewnością się zgłosimy! 😉
    Niech tylko Anthony zrobi nam pierwsze szkolenie, już zaplanowane 😉 na którym początek pozycjonowania mamy zrobić razem.

elka91
    Participant

Może głupio to zabrzmi, ale zliczanie ff po zastosowaniu filtrów 🙂 aby podawało też liczbę sumaryczną 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.