Dostałam nagłego przypływu odwagi także przedstawię się tu.
Nazywam się Min Saejin i to jest moja nazwa którą używam na każdej stronie/grupie która jest związana z książkami i azją.
Sevmione czytam od stosunkowo niedawna, bo od nie całych 2 lat. Wcześniej nie wiedziałam o istnieniu tej pary. Zakochałam się w nich ponieważ przeszkadzała mi idea bycia Hermiony z Ronem (nie cierpię Rona, uważam że on w ogóle nie pasuje do Hermiony). Chciałam żeby Hermiona była z kimś inteligentnym, z kim mogłaby porozmawiać na inteligentne tematy. Niestety nikt nie przychodził mi na myśl. W pewnym momencie natknęłam się gdzieś na fanfika Sevmione, postanowiłam go przeczytać i praktycznie od razu zakochałam się w tym połączeniu. Oni idealnie do siebie pasują.
Muszę się przyznać, że nie napisałam jeszcze żadnego fanfika ani książki, zwyczajnie nie mam talentu do tego (próbowałam coś pisać, ale szybko to porzuciłam, to była tragedia). Ale za to dużo czytam. Pochłaniam praktycznie, wszystko co jest w miarę sensownie napisane i nie jest Snarry (przepraszam, nie cierpie tego), w ciągu tych dwóch lat, od kiedy zainteresowałam się uniwersum HP przeczytałam ogromną ilość fanfików.
Myślę że to tyle o mnie
<p style=”text-align: left;”></p>